Povzdigni glas!

Objavljeno: 12. 12. 2015

|

Smo že na polovici adventa. Čas je, da pogledamo, kako smo preživeli to prvo polovico. Si resno vzel Jezusov klic k poglobitvi odnosa z Njim? Ali si dovolil, da so dobronamerne spodbude šle mimo tebe? Adventa še ni konec in še vedno lahko začneš. Če si že sredi poti, pa le pogumno nadaljuj.

Skrajni čas je, da veselo novico o Jezusovem prihodu sporočimo tudi drugim. In to ne le na družabnih omrežjih, ampak tudi v vsakdanjem življenju. Prizadevajmo si, da bi Jezus ponovno našel mesto v javnem življenju. Vsak lahko začne pri sodelavcih, sošolcih, prijateljih, znancih in tudi neznancih. Ne dovolimo, da bi mi sami ali ljudje okoli nas ostali prikrajšani za Jezusovo ljubezen.

Izzivi:

  • Vzemi si nekaj časa in v molitvi premisli, ali si dovolj pozoren na znamenja, po katerih te nagovarja Bog. Prosi Ga, naj ti pomaga, da boš bolj pozoren.
  • Za zvonjenje na telefonu si nastavi krščansko pesem (najbolje adventno). Če te kdo vpraša o tem, se ne boj spregovoriti o svoji veri.
  • Zmoli rožni venec Božjega usmiljenja, da bi kristjani prejeli moč za vztrajno pričevanje o veselem Jezusovem sporočilu upanja.

Naj te vedno in povsod spremlja Božja ljubezen!
Ekipa #deliJezusa

 

Povej naprej.