Jezus je …

Objavljeno: 17. 11. 2016

|

Pred nami je mesec, ko bo v ospredju pričakovanje. Pričakovanje rojstva Jezusa. Kdo/Kaj pa Jezus sploh je?

18 različnih ljudi.
18 različnih pogledov na Jezusa.
18 adventnih dni.
18 kratkih filmčkov.

Ekipa #deliJezusa ti z veseljem sporoča, da se naše skupno poslanstvo širjenja Božje besede nadaljuje tudi v tem prihajajočem adventnem času. Nekajkrat na teden te bo nagovoril bolj ali manj znani Slovenec, ki bo na podlagi dnevne Božje besede s teboj delil svojo izkušnjo vere v Jezusa. Začnemo 27. novembra, tebe pa vabimo, da nam poveš, kdo/kaj je Jezus ZATE!

Bi rad z objavami navdahnil tudi katerega od svojih prijateljev? S tabo želimo deliti nekaj preprostih navodil, kako lahko to storiš.

1. Pošlji jim e-pošto
Primer sporočila, ki ga lahko posreduješ:
Živjo! Ne vem, če si opazil, a v tem adventnem času poteka akcija #deliJezusa. To je odlična priložnost, da poglobiš svojo izkušnjo Jezusa in jo podeliš z drugimi. Sam sem se odločil, da se ji bom pridružil. Rad bi povabil tudi tebe. Če se prijaviš na strani pridi.com, boš vsak ponedeljek, sredo, petek in nedeljo v adventu prejel povezavo na kratek posnetek enega izmed odličnih slovenskih govornikov. Pridi in poglej!

2. Posreduj preko Twitterja
Primer Tweeta:
Naj bo priprava na božič malo drugačna … sem si rekel in se prijavil na #deliJezusa. Stori to tudi ti na: pridi.com.

3. Deli na Facebooku ­

  • Všečkaj našo stran in jo deli tudi s prijatelji. Zaradi načina, kako FB deluje, te prosimo, da to narediš z naše FB strani: facebook.com/deliJezusa.
  • Deli naš predstavitveni video. Tudi tukaj prosimo, da to narediš z naše FB strani.
  • Napiši na svoj FB zid, zakaj bi rad #delilJezusa.

4. Tiste, ki nimajo dostopa do spletnih omrežij in medijev, lahko povabiš, da si na programu Exodus TV ogledajo posnetek tistega dne vsak ponedeljek, sredo, petek in nedeljo adventa ob 7:40, 13:40, 19:40 in 1:40.

5. Najlepše pa bo, če boš glas o našem projektu, zlasti pa radostno vest o pričakovanju rojstva našega Odrešenika, širil z osebnim pogovorom ter z veseljem v srcu in na obrazu!

Obilo blagoslova ti želi
ekipa #deliJezusa

P.S.: Svoje izkušnje Jezusa, mnenje, občutke ali predloge v zvezi s projektom lahko pošlješ na naslov: [email protected] ali objaviš komentar spodaj.

Povej naprej.