Korak dlje

Objavljeno: 09. 01. 2018

|

Adventna akcija “Upaj si” se je z novim letom prevesila v svoj drugi del, ki smo ga poimenovali “Korak dlje”. Zakaj Korak dlje? V adventu smo bili povabljeni, da skupaj iščemo dobro v sebi, drugih in okolju, v katerem živimo. Tudi mi smo se trudili, da bi poiskali in predstavili ljudi, ki delajo dobro in znajo navdušiti tudi druge za boljše življenje.

Sedaj pa postanimo še bolj konkretni. Mi vas vabimo na konkretne dogodke, kjer vam bomo ponudili novo izkušnjo, vi pa bodite konkretni in se dogodka udeležite ter postanite dobrodelni. Dobrodelni s tem, kar imate in kar lahko ponudite drugim. Lahko je to materialna pomoč, lahko pa molitvena in duhovna podpora, ki velikokrat šteje veliko več.

Danes razkrivamo prve informacije o dogodkih, da si boste lahko datume hitro rezervirali. V sredo, 24. januarja, ob 19.30 vas vabimo na slovensko premiero filma Marijina zemlja (Mary’s land), ki bo v Zavodu sv. Stanislava v Ljubljani (Šentvid).

Na praznik, 8. februarja, pa ste lepo vabljeni na romanje na Staro goro nad Čedadom. Več informacij bo prišlo v vaš nabiralnik v prihodnjih tednih. Ne spreglejte!

Upamo, da bomo skupaj korakali dlje, novim ciljem naproti.
Ekipa #deliJezusa

Povej naprej.