Zoom srečanje članov ŽPS in župnijskih sodelavcev Nadškofije Ljubljana

Objavljeno: 06. 05. 2021

|

Kategorije: Cerkev v Sloveniji

<strong>Zoom srečanje</strong> <em>članov ŽPS in župnijskih sodelavcev</em> Nadškofije Ljubljana

Vabimo vas na zoom srečanje članov ŽPS in župnijskih sodelavcev, ki bo v soboto, 8. maja, ob 9.00 (povezava na zoom: https://us02web.zoom.us/j/87939913857?pwd=TDVGa0FWSWhvREZVT0t3K2N2STdlUT09; Meeting ID: 879 3991 3857; Passcode: ps ) in na katerem se nam bo pridružil tudi gospod nadškof msgr. Stanislav Zore, ki nas bo nagovoril v uvodnem delu srečanja.

Srečanje, ki poteka v letu sv. Jožefa, bomo vsebinsko posvetili sv. Jožefu, ki se je v svojem življenju soočal s številnimi nepredvidljivimi dogodki tako kot se z njimi (na poseben način v zadnjem letu) pri svojem pastoralnem delu srečujemo tudi člani ŽPS in drugi pastoralni delavci. O sv. Jožefu nam bo spregovoril dr. Tadej Stegu.

Sledila bo predstavitev zasnove priročnika za člane ŽPS za prihodnje pastoralno leto in predstavitev gradiv, ki jih najdete na Pastoralnem portalu Pridi in poglej.

Verjamemo, da bo srečanje vse, ki se mu boste pridružili, obogatilo, in vam dalo novega zagona pri vašem pastoralnem delovanju, zato vabljeni, da se nam pridružite in na srečanje povabite tudi druge pastoralne delavce oz. člane župnijskih skupin, ki delujejo v vaši župniji.

Povej naprej.