Ritem srca 2022

Objavljeno: 24. 05. 2022

|

Kategorije: Cerkev v Sloveniji

<strong>Ritem srca</strong> <em>2022</em>

Ritem srca 2022 bo 24. maja potekal v neposredni bližini Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani. Prvič v zgodovini festivala bo oder postavljen na prostem v atriju med stavbama Škofijske klasične gimnazije in Osnovne šole Alojzija Šuštarja.

Na festivalu se bo z novo glasbo predstavilo osem izvajalcev, katerih pesmi so bile izbrane prek festivalskega razpisa. Vsa glasba na festivalu bo izvedena v živo ob spremljavi festivalskega benda.

Nastopili bodo: SPES, Franci Rotar, Svetnik, Brigita Pintar, Neža in Damjan Pančur, Nika Pirnat, Urška Šutar, ter Matej Šoklič.

Glavno festivalsko dogajanje se bo začelo ob 19.30 na glavnem odru, že pred tem pa bo od 17.30 naprej odprt t. i. “Open mic”, mali akustični oder, ki bo namenjen obiskovalcem. Pravzaprav vsakemu, ki bi mogoče rad izvedel katero od znanih krščanskih popevk, ali se predstavil v lastni avtorski pesmi. Da bi se izognili morebitni gneči za mikrofonom, vsi zainteresirani, vabljeni, da se predhodno prijavite preko e-naslova: [email protected]. Prijavljeni bodo imeli prednost, ni pa predhodna prijava pogoj za sodelovanje.

Več na: http://ritemsrca.ognjisce.si

 


Vir: Katoliška Cerkev

Foto: Katoliška Cerkev

Obj.: M. B.

Povej naprej.