Vabilo na dogodke Katoliške mladine: Februar 2023

Objavljeno: 02. 02. 2023

|

Kategorije: Mladi, Novice

Vabilo na <strong>dogodke Katoliške mladine: Februar 2023</strong>

Večer Plus+

V torek, 14. februarja, ob 19.00, bo v Antonovem domu na Viču Večer Plus+ z glasbeno skupino Svetnik. Večer se bo začel z razmišljanjem o zakramentih, kateremu bo sledila adoracija. Tekom večera bo na voljo tudi spovedovanje.

 

Tematski večer za mlade

V petek, 17. februarja, ob 18.00, pripravljamo tematski večer z naslovom »O Bogu v javnosti«. Z različnimi gosti se bomo pogovarjali o predstavljanju katoliške vere in vrednot v javnem in družbenem življenju. Tematskega večera se lahko v kulturnem domu Groblje udeležite z mladinsko skupino. Prijavite se na spletni strani do 10. februarja.

 

Taizéjska molitev v februarju

Vabljeni na taizéjsko molitev, ki bo potekala v četrtek, 23. februarja, ob 20.00, na Katoliški mladini (Jurčičev trg 2, Ljubljana). Pri taizéjskih molitvah se prepletajo Božja beseda, taizéjski spevi in tišina. Udeležiš se jih lahko na različnih krajih po Sloveniji.

 

Poletni kamp za birmance in srednješolce

Odprte so prijave na poletna kampa za birmance in srednješolce, ki se bosta od 14. do 18. avgusta 2023 odvijala v CŠOD Radenci. Prijave in informacije mladi in njihovi starši lahko najdejo na spletni strani Katoliške mladine.

 

Vir: Katoliška mladina
Foto: Unsplash
Obj.: BR

Povej naprej.