Duhovne vaje za starše po izgubi otroka

Objavljeno: 14. 02. 2024

|

Kategorije: Družina, Starševstvo

Duhovne vaje za <strong>starše</strong> po <em>izgubi otroka</em>

Žalujoči starši se dan za dnem zbujajo brez svojih otrok in nosijo v sebi neznosno bolečino. Smrt otroka (ali več otrok) starše, in tudi druge bližje sorodnike, zaznamuje. Trudijo se živeti naprej po najboljših močeh.

Duhovni vikend v Njegovem objemu daje udeležencem priložnost umika od vsakdanjih zahtev, da bi se osredotočili na boleč čas izgube otroka skozi proces, ki nudi podporo in bližino. Gre za izjemen program, edinstveni model skupinske terapije, ki nudi psihološko in duhovno potovanje k ozdravitvi po izgubi otroka. Jezus je edini, ki lahko ozdravi globoko rano izgube. Na duhovnih vajah skupaj predajamo bolečino v Njegove roke in ga prosimo za ozdravljenje in notranji mir. Vikend zahteva veliko dela, vendar bodo tisti, ki so pripravljeni potovati skozi svojo bolečino, izkusili ozdravljenje. Našli bodo pomen v tem, kar se je zgodilo in dovolili Bogu, da preobrazi izkušnje v upanje, svobodo in mir.

Pričevanje

»Čudovit vtis mi ostaja. Kaj takega še nisem doživel. Na teh duhovnih vajah sem spoznal svoj pravi obraz. Znebil sem se bremen. Rasel sem v veri in postal lažji. Priporočil bi vsakemu, ki bo želel bolečino ozdraviti. Mislil sem, da sem že ozdravljen, tako da bom povedal vsakemu, ki misli, da je tudi že ozdravljen, naj poskusi to izkušnjo duhovnih vaj V Njegovem objemu.«
udeleženec

»Fenomenalen vikend. Ozdravljena sem, srečna sem v polnosti. Točno to sem potrebovala. Čudovito. Ne morem prehvaliti. Besede ne morejo opisati moje sreče. Bila sem sprejeta v čutenjih, mislih. Lahko sem bila popolnoma iskrena. Lahko sem se izjokala. Ni pa bilo pretežko, saj so poskrbeli tudi za dozo smeha.«
udeleženka

Vabljeni na duhovne vaje V njegovem objemu, ki so namenjene staršem po izgubi otroka. Gre za izjemen program, edinstveni model skupinske terapije, ki nudi psihološko in duhovno potovanje k ozdravitvi po izgubi otroka. Potekale bodo od 23. do 25. februarja 2024. Za več informacij se lahko v popolni diskretnosti obrnete na e-naslov [email protected] ali na telefon 041 577 219. Naj se tudi vas dotakne Jezusov ozdravljajoč dotik.


Vir: Darja Pečnik, Zavod Živim

Obj.: L. M.

Foto: unsplash

Povej naprej.