Marija v Medžugorju kliče vse k devetdnevnici in molitvi za mir v svetu

Objavljeno: 18. 06. 2024

|

Kategorije: Družina

<strong>Marija v Medžugorju</strong> kliče vse k devetdnevnici in molitvi za <em>mir v svetu</em>

Mir v svetu je vedno bolj ogrožen. Zaman je pričakovati, da bomo brez spreobrnjenja in molitve dosegli konec vojn in bo na svetu zavladal mir. Vsak človek in vsaka družina lahko prispeva k temu, da je na svetu več miru ali več sovraštva. Marija nas poziva, naj molimo za mir.

V Medžugorju se vsako leto z devetdnevnico duhovno pripravljajo na obletnico Marijinih prikazovanj, ki so se začela na god sv. Janeza Krstnika, 24. junija, leta 1981.

Vidkinja Marija Pavlović – Lunetti ima še vedno redna videnja Marije. Na prvi dan letošnje devetdnevnice, v nedeljo 16. junija, je Gospa po njej poslala posebno povabilo. Mati Božja je vse vernike, župljane in romarje povabila k skupni molitvi rožnega venca od nedelje, 16. junija, ob 22. uri, na hribu prikazovanj pri Marijinem kipu. Tam bo po molitvi, okrog 23.30 ure, vse te dni devetdnevnice tudi prikazovanje vidkinji Mariji.

Poseben namen te devetdnevnice: Gospa je rekla, da molimo za mir v svetu.

Molitvi devetdnevnice se lahko vsak dan ob 22.00 pridružite preko prenosa v živo: https://marytv.tv/


Medžugorje, 16.6.2024: prikazovanje na hribu prikazovanj vidkinji Marija Pavlović Lunetti:

Med prikazovanjem, ko je prišla Marija, sem Mariji priporočila vse nas, vse naše namene, vse kar imamo v srcu. Na poseben način sem Mariji priporočila in predstavila naše molitve in daritve za mir. Marija je iztegnila svoje roke nad vse nas in en daljši čas molila v svojem maternem jeziku in rekla, da nas jutri pričakuje v še večjem številu, saj je potrebna molitev za mir. Iztegnila je roke, nas vse blagoslovila in odšla v nebesa.


Medžugorje, 17. 6. 2024: prikazovanje na hribu prikazovanj vidkinji Marija Pavlović Lunetti:

Medžugorska vidkinja Marija Pavlović-Lunetti je izjavila: Ta večer se mi je Gospa zdela bolj vesela. Drugi dan devetdnevnice na mestu prvih prikazovanj na Podbrdu je Gospa dolgo molila nad zbranimi romarji v svojem materinem Aramejskem jeziku. Vse navzoče je blagoslovila. Vidkinja Marija Pavlović Lunetti jo je prosila naj posreduje pri svojem Sinu za Mir v svetu.


Vir: medjugorje.si

Foto: Fb

Obj.: L. M.

Povej naprej.