Aplikacija za branje Svetega pisma

Objavljeno: 05. 12. 2019

|

Kategorije: Duhovnost

<em>Aplikacija</em> za branje <strong>Svetega pisma</strong>

Od 21. septembra dalje je na voljo brezplačna aplikacija za branje Svetega pisma, za kar je poskrbela Svetopisemska družba Slovenije. Gre za največjo in najbolj razširjeno aplikacijo za branje Svetega pisma na svetu – YouVersion. Aplikacija ima več kot 390 milijonov uporabnikov, v njej je na voljo več kot 1900 različnih prevodov Svetega pisma v več kot 1300 jezikih, vmesnik pa je preveden v več kot 60 svetovnih jezikov.

Poleg dostopa do celotnega Slovenskega standardnega prevoda Svetega pisma je na voljo tudi Življenje z Jezusom, prevod Nove zaveze v sodobnem jeziku, pa tudi številni drugi slovenski prevodi.

Aplikacija deluje tudi kot pravo malo družabno omrežje. Znotraj nje se lahko povežete s prijatelji, z njimi preučujete Sveto pismo, predvsem pa skupaj berete bralne načrte in tako ostajate povezani tudi v obdobjih med vašimi rednimi srečevanji v živo. Prav bralni načrti, med katerimi najdete bralne sezname, molitvena premišljevanja, kateheze in vzpodbude, dopolnjene z avdio in video vsebinami, so ena od najbolj uporabnih funkcionalnosti aplikacije.

Aplikacijo si lahko naložite na http://bit.ly/svetopismoapp

Več o aplikaciji: www.svetopismo.si/YouVersion

Povej naprej.