Svetopisemski maraton tokrat pod geslom: »Živite kot otroci luči«

Objavljeno: 13. 01. 2020

|

<strong>Svetopisemski maraton</strong> tokrat pod geslom: <em>»Živite kot otroci luči«</em>

Svetopisemska družba tudi v letošnjem letu vabi, da se pridružite Svetopisemskemu maratonu, ki bo od 26. januarja do 1. februarja 2020 potekal pod geslom: »Živite kot otroci luči«. Letos k sodelovanju vabijo tudi družine, ki se lahko priključijo mini maratonu za družine, za katere bo pripravljeno posebno gradivo.

Se vam zdi, da v vašem občestvu manjka zanosa? Medsebojne povezanosti ali veselja nad življenjem? Ali preprosto želite spodbuditi svoje občestvo k rednemu srečevanju z Božjo besedo? Maraton je čudovita priložnost, da se skupnost poveže in diha Božjo besedo. Za mini maraton v župniji ali v družini se lahko prijavite na tej povezavi.

»Maratonsko« branje Svetega pisma bo potekalo od nedelje, 26. januarja do sobote, 1. februarja 2019, 24 ur na dan v kapeli Antonovega doma na Viču. Branje je razdeljeno na 2-urne termine, ki jih »pokrijejo« v naprej dogovorjene skupine bralcev. Vedno se jim lahko pridružijo tudi naključni posamezni bralci. Svoj termin branja si lahko rezervirate na naslednji povezavi.

Več informacij najdete na spletni strani Svetopisemskega maratona.

Vir: Spletna stran Svetopisemskega maratona

Foto: Spletna stran Svetopisemskega maratona

Pripravila: Mojca Bertoncel

Povej naprej.