Na spletu prosto do revij Mavrica, #najst in Magnificat

Objavljeno: 01. 04. 2020

|

Kategorije: Gradiva

<strong>Na spletu prosto</strong> do revij <em>Mavrica, #najst</em> in <em>Magnificat</em>

Sedaj lahko vsi otroci berejo Mavrico, najstniki listajo po reviji #najst, odrasli pa se s pomočjo Magnificata srečajo in pogovorijo z Bogom. Pri založbi Družina so namreč odprli prost dostop do teh revij. Barbara Kastelec, koordinatorka revijalnega programa pri založbi Družina, pravi, da želijo tudi na ta način vsem omogočiti domačo pripravo na veliko noč, vsebine revij pa so uporabne tudi kot katehetsko gradivo na daljavo.

Revija Mavrica bo otroke in njihove starše razveselila s prostim dostopom do katehetskih strani v pripravi na veliko noč. Otroci bodo lahko z Jezusom šli skozi veliki teden: ga spremljali v Getsemaniju,  pri zadnji večerji, na križevem potu in pokukali skozi vrata odprtega groba na vstajenjsko jutro.
Povezava: http://www.druzina.si/flip/revije/mavrica/2019-20/8a/mobile/index.html#p=1

Revija #najst je na spletu v celoti dostopna vsem. Najstnikom v domači karanteni  je posvečena nova številka o zdravju: kako skrbeti za kondicijo, veselje srca in zdravo prehrano. Nekaj uporabnih receptov kuharja in župnika Marka Čižmana bo dobrodošlih za praktično pomoč doma v gospodinjstvu.
Povezava: http://www.druzina.si/flip/revije/najst/2019-20/4m/mobile/index.html

Urednik slovenske izdaje Magnificata, br. Miran Špelič, vabi k rabi spletnega Magnificata v aprilu: »Ne moremo biti kristjani, če nismo v občestvu. In ker se ne moremo povezati v cerkveni ladji okrog oltarja, se lahko povežemo v veliko družino molivcev z Magnificatom. Nismo sami, veliko nas je! Naša molitev vztrajno trka na vrata Božjega Srca!« Prost spletni dostop do revije Magnificat vse do bele nedelje najdete na povezavi: http://www.druzina.si/flip/revije/magnificat/2020/4m/mobile/index.html

Revije je v tiskani izdaji še vedno mogoče naročiti pri Založbi Družina.

Luka M.

Povej naprej.