Kratek film o Carlu Acutisu: Svetost v kavbojkah in supergah

Objavljeno: 13. 10. 2020

|

Kategorije: Gradiva, Video Gradiva

Kratek <strong>film o Carlu Acutisu</strong>: <em>Svetost v kavbojkah in supergah </em>

Bratje kapucini so na svojem Fb profilu delili kratek film o Carlu Acutisu, mladeniču, ki je postal svetnik v kavbojkah in supergah.

Kapucin br. Carlos, ki je župnik cerkve Santa Maria Magiore v Assisiju, vas bo popeljal po njegovi poti,  po poti svetništva in do nebes.
Bratje kapucini si želijo, naj bo posnetek čim več ljudem, predvsem mladim, v zgled in navdih.

Carlo Acutis – Svetost v jeansu in supergah

Kako čudovito, končno je prišel dan, ko bo za blaženega razglašen Carlo Acutis!Gotovo ste že slišali zanj. Veste, Carlo Acutis je v svojem življenju spoznal, da imamo na zemlji avtocesto do nebes…Da bi ga bolje spoznali in se skupaj veselili ob zgledu novega blaženega si oglejte videoposnetek. Kapucin br. Carlos, ki je župnik cerkve Santa Maria Magiore v Assisiju, sedaj poimenovana tudi Svetišče Razlastitve, nas popelje po stopinjah mladeniča Carla Acutisa, po poti svetništva in do nebes.Upamo, da bo čim več ljudem, predvsem mladim, v zgled in navdih.Mir in dobro!Blaženi Carlo Acutis – razglašen za blaženega: 10. oktober 2020 s slovesnostjo ob 16 v baziliki sv. Frančišk v Assisiju#carloacutis#santuariodellaspogliazione#svetiščerazlastitve#beatifikacija#bratjekapucini #fraticappuccini #ofmcapmedia #ofmcap#capuchinfriar#capuchinfriars#capuchins#redovnik#friar#friars#frati#cerkev#church#katoliskacerkev#katoliškacerkev#catholicchurch#molitev#prayer#jezuskristus#jesuschrist#kristjani#christian#katoličani#catholic#slovenija #italiaRKC Katoliška cerkev v SlovenijiKatoliška mladinaSlovenska škofovska konferencaRadio OgnjiščeVatican News

Objavil/a Bratje kapucini dne Petek, 09. oktober 2020

 


Vir: Bratje kapucini, FB profil

Obj.: M. B.

 

Povej naprej.