Stojte trdni v veri! Postna akcija: Prisluhni Besedi

Objavljeno: 15. 02. 2021

|

Kategorije: Gradiva

<EM>Stojte trdni v veri</EM>! Postna akcija: <strong>Prisluhni Besedi</strong>

Veliko stvari delamo nezavedno vse do trenutka, ko nas nekaj vrže iz naše rutine. Na to, kako dihamo še pomislimo ne vse do trenutka, ko se soočimo z zadihanostjo pri hoji po stopnicah po preboleli koroni. Tudi naša vera se močneje krepi takrat, ko nas zadenejo preizkušnje. Zato vas na Svetopisemski družbi vabijo, da se pridružite letošnji postni akciji z Božjo besedo, da bi okrepili duhovni imunski sistem in se spominjali, da smo v Gospodu popolnoma varni.

Vsak dan boste po e-pošti prejeli avdio posnetek svetopisemskega odlomka iz projekta Prisluhni Besedi. Prebirali boste odlomke iz Nove zaveze, ki nam govorijo o veri, zaupanju, skupnosti, kajti On je naš temelj, On je skala, na katero smo oprti. Zvočnemu posnetku odlomka bo sledila kratka spodbuda za življenje, nato pa se bo odlomek predvajal ponovno. Spodbude je pripravila Tadeja Sax. Ob nedeljah pa boste prejeli povezavo za ogled kratkega video pričevanja.

Ker v teh časih pogrešamo osebne stike, so pripravili tudi podelitev ob Božji besedi v mali skupini preko Zoom-a. Predvideni sta dve srečanji, na željo skupine pa se lahko dogovorite z voditeljem še za dodatne termine. Prijavite se na: [email protected] in dopišete izbrano zoom skupino.

  • Ponedeljkova Zoom skupina:
    Pričetek v ponedeljek, 22. 2. ob 20h, voditeljica bo s. Metka Kos.
  • Torkova Zoom skupina:
    Pričetek v torek, 23. 2. ob 20h, voditelj duhovnik Janez Jeromen.
  • Četrtkova Zoom skupina:
    Pričetek v četrtek, 25. 2. ob 20h, voditeljica Tadeja Sax.

 


Vir: Svetopisemska družba Slovenije

Foto: Svetopisemska družba Slovenije

Obj.: M. B.

Povej naprej.