Spletni webinar: Kako preprečiti, da bi vaš otrok izgubil vero?

Objavljeno: 10. 05. 2021

|

Kategorije: Gradiva

Spletni<STRONG> webinar</STRONG>: <EM>Kako preprečiti, da bi vaš otrok izgubil vero?</EM>

Vabljeni na brezplačni spletni webinar p. dr. Tadeja Strehovca z naslovom: »Kako preprečiti, da bi vaš otrok izgubil vero?«. Srečanje bo potekalo v dveh terminih: v četrtek, 13.5.2021, ob 20.15 in v petek, 14.5.2021, ob 18.00. Trajalo bo 1 uro. Za udeležbo izpolnite prijavni obrazec, na podlagi katerega boste prejeli povezavo do dogodka: Prijava na webinar Kako preprečiti, da bi vaš otrok izgubil vero?.

Webinar je namenjen vsem staršem in starim staršem, ki jih skrbi, da bi se njihovi otroci/vnuki oddaljili od vere in Cerkve oz. imajo občutek, da se njihovi mladi oddaljujejo od vere ali so se od vere in Cerkve že oddaljili.

Na webinarju bo p. dr. Tadej Strehovec predstavil razloge, zakaj se več kot 90% mladih, ki so prejeli prvo sveto obhajilo, v dobi odraščanja oddalji od vere in Cerkve, ter rešitve, kako to preprečiti.

P. dr. Tadej Strehovec je duhovnik, frančiškan, profesor moralne teologije na Teološki fakulteti v Ljubljani, tajnik Slovenske škofovske konference ter duhovni spremljevalec več zakonskih in drugih skupin.

 


Vir: 24kul.si

Foto: 24kul.si

Obj.: M. B.

Povej naprej.