Karitas in HOFER tudi letos zbirata izdelke za pomoč otrokom in družinam v stiski

Objavljeno: 02. 12. 2021

|

Kategorije: Služenje, Vera

<strong>Karitas in HOFER</strong> tudi letos <EM>zbirata izdelke za pomoč otrokom in družinam v stiski</EM>

Slovenska karitas bo v vseh 89 trgovinah HOFER po Sloveniji izvedla dobrodelno akcijo, s katero bodo zbirali izdelke za otroke in družine v stiski. Zadnja dva vikenda v marcu bodo kupci z nakupom primernih dobrin lahko pomagali tistim, ki jim je epidemija še dodatno otežila življenjske razmere.

»Pomembno je, da znamo stiske ljudi prepoznati in se nanje seveda tudi odzvati. Epidemija je mnoge stiske še poglobila, zato so tovrstni projekti nujni. Pri HOFERju smo se tako odločili, da zbiralno akcijo tokrat izvedemo v vseh naših trgovinah po Sloveniji. Upamo, da bomo lahko s skupnimi močmi za trenutek olajšali življenje številnim družinam in posameznikom v stiski,« so ob tej priložnosti povedali pri HOFERju.

Na Slovenski karitas še dodajamo: »Verjamemo v dobroto ljudi, saj so jo ljudje v Sloveniji pokazali v številnih dobrodelnih akcijah, še posebej v zadnjem letu. Več kot je stisk, večje so potrebe in s hvaležnostjo se tudi tokrat obračamo na darovalce, ki bodo s poklonjeno hrano ali drugimi potrebščinami polepšali prihajajoče velikonočne praznike številnih slovenskih družin.«

Akcija bo v navedenih terminih potekala v vseh trgovinah HOFER.

Vnaprej iskrena hvala za vsa darovana živila in izdelke.

 


Vir: karitas.si

Foto: karitas.si

Obj.: M. B.

Povej naprej.