Vabilo na sinodalno Zoom srečanje članov ŽPS in članov župnijskih skupin

Objavljeno: 10. 01. 2022

|

Vabilo na <strong>sinodalno Zoom srečanje</strong> <em>članov ŽPS in članov župnijskih skupin</em>

Škofijski urad za laike vabi na sinodalno srečanje članov ŽPS in članov župnijskih skupin, ki bo v soboto, 15. januarja (za udeležence iz I. in III. arhidiakona oz. dekanij: Ljubljana-Center, Ljubljana-Moste, Ljubljana-Šentvid, Ljubljana-Vič/Rakovnik, Kamnik, Domžale, Litija ‒ Zagorje) in v soboto, 29. januarja (za udeležence iz II. in IV. arhidiakonata oz. dekanij: Radovljica, Kranj ‒ Tržič, Šenčur, Škofja Loka, Vrhnika, Cerknica, Ribnica, Grosuplje).

Srečanje bo potekalo preko ZOOM-a, od 9.00 do 12.00. Na srečanju se bomo posvetili temi: Cerkev, odprt prostor, kjer se vsi počutimo doma in lahko sodelujemo. Obvezna je predhodna prijava udeležencev na e-naslov: [email protected] (prijava naj vključuje naslednje podatke: ime, priimek, e-naslov, župnijo, iz katere prihaja udeleženec ter skupino, v kateri želi udeleženec sodelovati. Na voljo so naslednje skupine: 1. Prijatelji na poti, 2. Poslušati, 3. Jasno spregovoriti, 4. Praznovanje, 5. Soodgovornost pri našem skupnem poslanstvu. Več o posameznih skupinah oz. temah pogovora najdete na naslednjih povezavah.

  1. skupina: Prijatelji na poti
  2. skupina: Poslušati
  3. skupina: Jasno spregovoriti
  4. skupina: Praznovanje
  5. skupina: Soodgovornost pri našem skupnem poslanstvu

Vabljeni, da se srečanja iz vsake župnije udeleži župnik ter vsaj dva laika (število udeležencev ni omejeno, zato se srečanja lahko udeležijo člani ŽPS, voditelji župnijskih skupin oz. vsi, ki so dejavni v župnijski pastorali ali jih zanima sinodalno dogajanje). Če se iz vaše župnije srečanja ne morete udeležiti na termin, določen za vašo dekanijo, ste dobrodošli tudi na preostali razpoložljivi termin. Informacije in prijave na: [email protected], 01 234 26 51.

 

ZOOM POVEZAVA

https://us02web.zoom.us/j/82663484542?pwd=UVB2ckE2WjR2Vkdhd3dHVms2WjB0UT09

Topic: srečanje žps
Time: Jan 29, 2022 07:15 AM Budapest

Meeting ID: 826 6348 4542
Passcode: zps

 

dr. Mojca Bertoncel, tajnica Škofijskega urada za laike

Povej naprej.