Teden za življenje od 6. do 13. oktobra: “Korajža velja!”

Objavljeno: 01. 10. 2024

|

<strong>Teden za življenje</strong> od 6. do 13. oktobra: <em>“Korajža velja!”</em>

Pred nami je nov Teden za življenje. Letos nas nagovarja z naslovom »Korajža velja! Za več veselja do življenja.«

V dneh priprave nas Gibanje za življenje skupaj s Pohodom za življenje in ostalimi sorodnimi organizacijami vabi k molitveni pripravi na Pohode za življenje in Teden za življenje, ki bo od 6. do 13. oktobra. Za to priložnost so oblikovali poslanico, naredili predstavitev in za ves teden oblikovali program. Veseli bodo, če pomagate širiti ta gradiva skupaj s plakatom.

Molili in premišljevali bomo ob besedilu molitev za življenje .

Molitveno srečanje bo vsak večer, od srede 25. septembra do petka, 5. oktobra ob 20.15 na povezavi zoom povezava do molitvenega srečanja .

Organizatorji vabijo k delitvi te informacije naprej in se obenem zahvaljujejo za vsakogar, ki bo molil tudi izven tega termina.

Teden za življenje vsako leto organizira Gibanje za življenje, ki deluje na področju celotne Slovenije in je od leta 1994 organizirano kot društvo. Povezuje okrog 1000 ljudi različnih starosti in poklicev. Večina članov je kristjanov, ki prepoznavajo vir in polnost življenja v Bogu, gibanje pa je odprto tudi vsem drugim, ki življenje doživljajo kot dragocen dar in želijo iz te zavesti tudi živeti v vseh razsežnostih.

Namen društva ni toliko boj proti slabemu, pač pa želijo pospeševati in razvijati vse, kar je dobro, pozitivno, kar služi življenju – da bi se v srcu slovenskega človeka prebudil nov DA življenju. V Gibanju za življenje verjamejo, da se kultura življenja širi od srca do srca, od človeka do človeka, in da nobeno miroljubno prizadevanje za več življenja med nami ni zaman, kot pravijo na svoji spletni strani.


Foto: gibanjezazivljenje.si

Obj.: L. M.

Povej naprej.